Het zal u vervolgens direct opvallen dat zich hier het bestand WhatsAppSetup.exe bevindt dat u zojuist hebt gedownload. Zodra het downloaden voltooid is kunt u klikken op de knop met de naar boven wijzende pijl die rechts naast het gedownloade bestand wordt weergegeven. In één oogopslag kunt u zien dat u zich inderdaad op de website van WhatsApp bevindt.

  • Daarna weer de update naar Windows 11 gestart via een download vanaf Microsoft want ik kreeg hem niet meer aangeboden via Windows update.
  • Ga via ‘Start’ in Windows naar ‘Configuratiescherm’ en dan naar ‘Energiebeheer’.
  • Pc’s met Windows 11 voorgeïnstalleerd zullen later dit jaar beschikbaar zijn.
  • Opgeslagen wachtwoorden terugvinden in Microsoft Edge vergt wat meer moeite dan in andere browsers mits je niet weet waar je zoeken moet.

Begin 2018 kwam het bericht dat Microsoft stopt met S modus, althans het door ontwikkelen waardoor Windows 10 S een kort leven was gegund. De laptops die al geproduceerd waren met Windows 10 S zijn dus iets unieks. Technisch gesproken blijft de pc aan staan, maar verbruikt heel weinig stroom. Na de herstart is al uw werk (geopende documenten en programm’s) binnen een paar seconden weer beschikbaar.

Je wilt je printer toevoegen aan je windows 10 laptop of desktop. Er zijn verschillende manieren om je printer te verbinden. Gelukkig kost het installeren van je deze site printer niet veel tijd, dus als je onderstaande stappen volgt, kun je snel aan de slag. In de lijst van geïnstalleerde printers klik daarna op de printer die u wenst in te stellen als standaard printer. Schakel de optie “Mijn standaardprinter door Windows laten beheren” uit. Op deze manier kunt u zelf een standaard printer instellen.

Personaliseer Je Bureaublad Met Windows Widgets

Klik op de knop Toepassen en accepteren om de wijzigingen op te slaan. Ik heb het zojuist nagekeken en zie hetzelfde probleem. Belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat de Microsoft Store app up-to-date is. Ik ben net overgeschakeld naar Windows 10 dus heb daar op dit moment geen exacte beschrijving staan. Ik denk dat we hier al antwoord hebben gegeven, maar samengevat kunnen we dat nog goed beschrijven.

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google. Typ op de eerste regel ‘.LOG’ (vergeet de punt niet!). Iedere keer als u het document bewerkt en opslaat, zal er een tijd en datum worden toegevoegd . Verander de grootte door onder Schema op Windows-standaard of Windows-standaard te klikken. In beide gevallen ziet u nu de eigenschappen van het bestand. Houd de ALT-toets ingedrukt en dubbelklik op het bestand.

Als Formule 1 fan wil je echter Olav Mol blijven horen. Gelukkig heeft hij een app ontwikkeld genaamd Grand Prix Radio. Hier geeft hij, samen met media-reporter Jack Plooij commentaar op elke race. F1 TV is erg interactief, maar wel aan de prijzige kant. Je kunt hier dus niet gratis kijken naar Grand Prix-races.

Wat Moet Je Doen Als Je Computer Niet Afsluit?

Als Windows 11 klaar is voor het gebruik van Shadow, zal de dienst dit laten weten aan zijn gebruikers. Intussen worden er tests gedaan om stabiliteit te garanderen. Het grootste probleem, volgens de statuspagina van Microsoft , is compatibiliteit met netwerk-drivers van Intel. Dit zorgt voor vertragingen bij het afspelen van video’s of het laden van webpagina’s. Ook de bekende opties zijn weer terug, zoals het aanpassen van je bureaubladafbeelding of het aanpassen van kleuropties. DirectX12 Ultimate zal het voor ontwikkelaars makkelijker maken om meer content te bieden, en dat met minder datastromen.

Redenen Om Cookies Te Wissen

De korte werkingsafstand van 1,5 mm is 25% sneller dan de standaard mechanische schakelaars van concurrenten. Met zijn perfecte mix van snelheid, precisie en stille prestaties is Romer-G de geruisloze kampioen onder de mechanische schakelaars voor de gaming toetsenborden. Het Logitech G413 – Mechanisch Gaming Toetsenbordis ontwikkeld, ontworpen en gemaakt om geavanceerde prestaties te bieden met de perfecte set functies. Dankzij de lichtgewicht aluminium behuizing is de chassis dun en gestroomlijnd.