Aansluitend gaat u verbinding maken met een netwerk. Dat klinkt wellicht wat verwarrend maar het betekent niets anders dan verbinding maken met uw thuisnetwerk, ofwel uw internetverbinding. De gegevens die u nodig hebt zijn Wi-Fi Name en Wi-Fi Password. Zoek uw netwerk in de lijst van wifi-netwerken die getoond worden. Klik vervolgens op de knop Verbinding maken.

Houd er rekening mee dat hiermee al uw eerder opgeslagen bestanden worden gewist. Selecteer het tabblad opstarten en plaats een vinkje bij opstarten in de veilige modus. Ook is er er de mogelijkheid om het netwerk te activeren als u denkt het Internet nodig te hebben in de veilige modus. Als u nu de Windows 10 computer opnieuw opstart komt u automatisch in de veilige modus. Verwijder het vinkje of kies voor normaal opstarten om na een herstart weer als vanouds op te starten in Windows 10. De computer zal na het opstarten wederom een aantal opties laten zien.

Windows 10 Upgraden Naar Windows 11

Je wilt fragmenten snijden, overgangen toevoegen, misschien titels en effecten toevoegen. Ook wil je vaak het geluid aanpassen, muziek of effecten toevoegen. De afgelopen jaren kon je dit in Windows doen met Moviemaker, sinds de introductie van Windows 10 wordt dit niet meer ondersteund. Het programma is gratis, maar er zijn ook opties alleen verkrijgbaar via InShot Pro, waarvoor je moet betalen. Om InShot te kunnen gebruiken heb je iOS 11.0 nodig of nieuwer. Het programma werkt met iPhone, iPad en iPod Touch.

Na enige ogenblikken verschijnt er een volledig blauw scherm in beeld met als titel Kies een optie. Kies in dit scherm de optie Problemen oplossen. Dat betekent dat u voor uw computer thuis doorgaans genoeg hebt aan de veilige modus zonder netwerkverbinding. U logt in met uw DigiD-wachtwoord en een code die u krijgt per sms.

Quik Desktop Gratis Windows En Mac

In Mappen kunnen afbeeldingen toegevoegd of geselecteerd worden die bijvoorbeeld nog niet gevonden worden door Windows 10 foto’s. Albums geeft de opties om collecties te maken van foto’s, bijvoorbeeld van een zondagse wandeling. Bij filters kun je net als op Instagram verschillende filters toevoegen aan zowel de foto’s als video’s. Hierin heb je een uitgebreid aanbod en zit er dus ook voor wat jij wil zeker wel een filter bij.

Betaalde Programma’s

Wat tot slot nog kan, is dat je teveel ander programma’s draait tijdens het afspelen, waardoor je computer het niet trekt. Probeer het bestand eens af te spelen zonder enig ander programma open of op een andere computer. Als ik delen uit een portrait geschoten mp4 video bestand knip en daarna opsla, komen er ook kleine balken aan de onder/bovenkant. Ik heb al veel zitten variëren met opslaan op verschillende resoluties/beeldverhoudingen, maar kom er niet uit; de boven/onderbalken blijven na bewerking. Als die specifieke video’s niet meer op exact dezelfde locatie staan als van waar ze in Movie Maker zijn geïmporteerd, kan hij die bestanden niet meer vinden.